Qui som

Som una empresa bisbalenca amb més de 30 anys en el mercat i oferim els nostres serveis tan en l'ambit comercial com pel residencial, realitzem la fabricació i instalació de tots els nostres productes: Portes i finestres d'Alumini, façanes, claraboies cobertes per taulades, per piscines; tancaments a mida.Garantia professional, obrim espais, exterior, interior, sistemes que creen espais i qualitat de vida a totes les arquitectures, sistemes que s'adapten a totes les geometries, creant llocs amb encant.

Vidres i Aluminis Angel compta amb diferents divisions especialitzades, com són: la fabricació de fusteria d'alumini, fusteria de PVC, cristalleria, mampares de bany, marqueteria i fabricació pròpia de tot tipus de vidres. A més compta amb el personal qualificat per a la instal · lació en obra.

Un dels objectius primordials de l'empresa és aconseguir la màxima satisfacció del client, ja siguin particulars, cadenes hoteleres, hostaleria, constructores, etc ...

La nostra constant evolució unida a la recerca constant d'innovacions, tant en maquinària, personal i productes de les marques més reconegudes del mercat, ens ha convertit en una empresa capdavantera del nostre sector.


Aluminis i Vidres Bisbal,S.L. - Pol. Aigüeta, s/n nau 8 - 17100-La Bisbal d’Empordà (Girona)- Tel.972 64 33 20 - Fax 972 64 03 27 -www.avb.es- avb@avb.es -